Ники Минаж в садо-мазо клип с Крис Браун и Дрейк

Ники Минаж, Крис Браун, Дрейк и Лил Уейн пуснаха новата версия на видеоклипа към парчето “Only”.

В него рапърката влиза в ролята на dominatrix и измъчва двама голи, завързани мъже. Текстът на песента е не по-малко скандален – в него Дрейк и Лил Уейн в общи линии рапират за това, че никога не са правили секс с Ники, но пък не им липсва желание. “Никога не съм ч*кал Ники, защото си има мъж, но съм пръв на опашката”, пее Дрейк и освен това хвали задните части и бюста на колежката си.
Крис Браун, който изпълнява припева, пък носи зловещи жълти лещи. Както отбелязват от списание Billboard, с тях Крис прилича на член на клана Волтури от “Здрач”. Не може да не направи впечатление фактът, че кадрите с Крис са заснети отделно и той няма обща сцена с останалите трима изпълнители. Най-вероятно заради враждата си с Дрейк – двамата певци се ненавиждат заради това, че и двамата са имали връзка с Риана. Неотдавна те дори се сбиха жестоко в нощен клуб.
Новата версия на клипа излиза месец след първото видео към “Only”. Публиката обаче остана шокирана от факта, че Минаж е използвла в него нацистки символи, напомнящи немския документален филм “Триумфът на волята”. Вероятно затова рап звездата е решила да заснеме ново видео.