Ники Хилтън очаква първо дете

Наследницата на империята „Хилтън“ – Ники Хилтън, е в очакване на своето първо дете. Баща е нейният съпруг Джеймс Ротшийлд, от знаменината фамилия финансисти Ротшийлд.

“Ники е много развълнувана, че ще става майка. Тя се чувства страхотно”, разкрива приближен до блондинката пред сп. People. “Те току-що започнаха да споделят новината пред близки приятели и семейството. Ники и Джеймс са на седмото небе от щастие”, допълва още той.

След като се сгодиха през август 2014-та, през миналия юли Ники и Джеймс се ожениха на приказна церемония в двореца Кенсингтън в Лондон.

Двамата започват да се срещат през 2011, след като се запознават на сватбата на свои общи приятели – модела Петра Екълстоун и бизнесмена Джеймс Стент. Те успяват да изградят стабилни отношения и се разбират повече от добре. “Те са перфектни един за друг. Лоялни са един към друг и са влюбени, перфектната двойка, като принц и принцеса са”, споделя сестрата на бъдещата майка – Парис Хилтън пред сп. People.

Това не е първият брак на Ники. През 2004 г. тя е била омъжена за бизнесмена Тод Мейстер, като двамата са се развели само след три месеца.

За Ники и Джеймс това ще бъде първото им дете. Засега не се издават подробности около бременността на милиноерската наследница. Според запознати обаче, тя е в началните месеци, когато все още не се знае пола на бебето.

Снимки: Profimedia

Снимки: Ники Хилтън вдигна приказна сватба в дворец
Звездните двойки, които остаряват заедно
Звездите, които не приеха “Не” за отговор