Ник от Backstreet Boys ще снима филм на ужасите

Мечтата на певеца е да направи филм на ужасите, но за тази цел се нуждае от вашата помощ. 

Певецът от Backstreet Boys стартира кампания, в която цели да събере 85 000 долара, за да може да снима хорър с име Evil Blessings. Той описва филма като история за трима приятели, които отиват на разходка и лов в планината, но в крайна сметка се оказва, че те са плячката на древно зло. 

“Повечето от вас вече знаят, че съм наистина запален по музиката. Но това, което не знаете, е че съм голям фен на хорър жанра. Сега съм на път да стартирам другата ми мечта: да стана продуцент и сценарист на филм. Първият ми опит е хорър, в който също ще участвам.”

Феновете, които ще дарят в кампанията, могат да спечелят някои от наградите, които Картър лично дава: обръщение с туит от страна на певеца, билети за концерт на Backstreet boys, покани за премиерата на филма, роля в него и среща с него. 

Някои от тези кампании вече имаха огромен успех: продължението на Veronica Mars събра исканата сума само за денонощие, но пък проекта на Мелиса Джоан Харт не се осъществи. За 46 дни Картър е събрал над 15 000 долара.

И докато чакаме да видим дали мечтата на Ник ще се осъществи, припомняме ви един от големите хитове на бандата. 
 

Снимка: Profimedia