Netflix пусна невиждан клип на „Squid Game“

Всички ние тръпнем в очакване да видим втория сезон на сериала „Squid Game“. Е, затова режисьорът Хуанг Донг-Хьок ни поднесе малка изненада, споделяйки непубликуван до сега клип по повод Tudum Fan Event. Това е годишната среща, която се организира от Netflix и която свързва стрийминг платформата с нейните най-лоялни и отдадени потребители.

Нередактираната сцена, която е показана в клипа, продължава 40 секунди и има за главен герой Front Man /изигран от Ли Бюн-Хун/, човекът зад играта за оцеляване. Той се оказва не само брат на детектива от полицията Уи Ха-Джун, но и победителят в 28-ата игра на калмари, проведена през 2015 г.

Front Man се появява, докато се връща в апартамента си, носейки торба със златни рибки със себе си, които след това изсипва в стъклена купа, докато остава да ги наблюдава отгоре, точно както прави с играчите на „Squid Game“.

Въпросният невиждан клип завършва с обрат

Виждаме мъж, който гледа втренчено в апартамента на Front Man, внушавайки по не толкова завоалиран начин, че този, който „контролира играта“, всъщност контролира себе си. Възможно ли е това да е таен ключ към „Squid Game 2“?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Squid Game (@squidgamenetflix)

Може би пускането на този невиждан клип не е никак случайно. Особено след като нищо не се случва или не се показва без причина в сериала, които се излъчва по Netflix, дори и най-малкият и на пръв поглед незначителен детайл.

Дали тази сцена има смисъл за бъдещето на шоуто? Към днешна дата е твърде рано да се каже, тъй като сезон 2 на „Squid Game “ няма да види светлина преди 2024 г., когато всички прожектори отново ще се насочат към хитовата поредица.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: “Squid Game” се превръща в риалити шоу