Невена Николова шие роклите на сватбата на Пипа Мидълтън

Родната дизайнерка Невена Николова ще облече част от елита, който ще присъства на сватбата на сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа Мидълтън.

Българката от години се изявява в Лондон и нейни тоалети са обличали доста известни личности, сред които приятелката на брата на сестрите Мидълтън Джеймс – Дона Еър, дъщерята на шефа на Формула 1 – Тамара Екълстоун, актрисите от “Имението Даунтън”, водещата на MTV Лора Уитмор, актрисите Кристин Дейвис и Олга Куриленко.

“През 2011 г. ме забелязаха британски журналисти, защото вече имах клиенти в лондонското общество. Около сватбата на Кейт Мидълтън също имаше мои рокли. Вследствие на това излезе голяма статия в Daily Telegraph, която предизвика вниманието. Това продължава и днес и ме възприемат сериозно и истински”, коментира Невена.

Николова обяснява, че с годините е е развила умения да общува по различен начин с различните клиенти. Подхожда индивидуално, а и различните националности изискват различно общуване. “Хората купуват не само дрехите, но и теб като творец. Ако забравиш кой си и започнеш да изпускаш основните си морални принципи, винаги може да обезобразиш продукта. Това има огромно значение”, казва дизайнерката.