Нестандартното място за йога на Жизел Бюндхен

Откакто реши да се оттегли от модния подиум, Жизел Бюндхен се е отдала на пълен релакс. 

Това ни показва самата тя с безброй живописни снимки в профила си в Instagram, с които документира и споделя с феновете си своите приключения по света. 
В момента лицето на Chanel No. 5 е в Коста Рика, където се забавлява на плажа, в компанията на съпруга си Том Брейди и двете си деца Бенджамин (5) и Вивиан (2). Бюндхен дори публикува мила снимка на малчуганите, на която се вижда как мъничката Вивиан целува брат си, а гордата майка пише под кадъра: “И сърцето ми се разтапя.”
Моделът за пореден път доказа на почитателите си, че за поддръжката на красиво тяло думата “ваканция” не съществува. Жизел сподели и кадър, на който е застанала в йога поза под дърво и насред малко езеро. В същото време, чрез снимката тя изпраща послание, относно опазването на планетата ни. 
“Една планета. Консумирайте с грижа. За да живеем в хармония с природата, трябва да сме наясно с всяка стъпка, която правим. Това започва с индивидуалната инициатива и стига до силата на общността… а така наистина ще можем да повлияем на света. Как можете да помогнете на околната среда? Като намалите разхищението на храна, вода и енергия. Споделете мечтите си с нас,” пише активистката под своята снимка.
Бюндхен е известна със своята благотворителна дейност, особено със стремежите си да опази дъждовните гори в родната си Бразилия. Именно това е едно от нещата, които я подтикват да създаде бранда си Ipanema, който не използва суровини от амазонската джунгла и създава обувки от 100% екологични и биоразградими материали.