Неостаряващ сексапил! 58-годишната Шарън Стоун по бански

Очевидно вдъхновението връхлита Шарън Стоун, когато не носи нищо друго, освен секси черен бански и се наслаждава на слънчевите лъчи край басейна. 

Поне така изглежда от последния й пост в Instagram, на който виждаме Стоун (58) да седи на шезлонг, с крака, потопени във водата, докато рисува с водни боички. “Вода. Цветове. Уединение.” пише актрисата под кадъра, събрал над 12 хиляди харесвания от феновете й.

От снимката става ясно, че Шарън няма проблем с това да се показва по оскъдно облекло, където хейтърите често са доста повече от доброжелателите. Всъщност, през годините тя често говори за остаряването в своите интервюта и затова, че вече се е научила да се приема такава, каквато е. “Когато бях на 40 имаше период, в който влизах в банята с бутилка вино, поглеждах се в огледалото на врата и си казвахм че няма да изляза от тук, докато не приема начина, по който изглеждам в момента,” казва през 2014 г. пред списание Shape.

Стоун е пример за много жени на нейната възраст, като по-късно заявява пред друго издание: “Знам, че задникът ми изглежда като пакет с десертчета. Но не се опитвам да бъда най-добре изглеждащата жена в целия свят. Има един момент, в който започваш да се питаш какво всъщност е секси? Не се свежда единствено до височината на гърдите ти. Трябва да живееш в настоящето, да се забавляваш, да харесваш себе си достатъчно, че да харесваш и човека, който е с теб.”