Необработени снимки на Бионсе взривиха мрежата

Снимки на Бионсе без никакъв ретуш се появиха онлайн, взривявайки социалните мрежи с коментари.

Кадрите са част от рекламна фотосесия, която певицата заснема за LÓreal през 2013 година, но не бяха публикувани от козметичния гигант, а от един от най-големите фенсайтове на поп изпълнителката – thebeyonceworld.com. 
На тях певицата е с много грим, а всяко несъвършенство по кожата ѝ се вижда ясно. Не се знае по какъв начин собствениците на фенсайта са успели да се доберат до такива снимки, но е очевидно, че те не са били предназначени за публикуване в такъв вид. Припомняме ви, че Бионсе доста внимава как изглежда на снимките в социалните мрежи и интернет, като дори няколко пъти беше хващана от почитатели, че използва фотошоп дори за кадрите си в Instagram. 
Социалните мрежи Twitter и Facebook буквално бяха залети от коментари от типа на “Това Бионсе ли е?”, “Уоу, направо не мога да повярвам”, “Дали ще ги съди, че са публикували такива снимки” и т.н. Феновете на певицата обаче побързаха да я защитят, заявявайки, че тя все пак е човек и няма как да е съвършена. 
Twitter потребителката Софи Малисън пише: “Знаете ли защо Бионсе изглежда зле на тези снимки за LÓreal? Ужасно много грим+силно осветление. И пак е красива.”