Неловко! Нина Добрев се засече с Иън и Ники

Нина Добрев всячески се стреми да избягва бившия си Иън Сомърхолдър и новата му приятелка Ники Рийд, но се оказа, че след “Златните глобуси” актрисата не е имала никакъв избор.

На партито на списание InStyle, на което голяма част от знаменитостите се събраха да отпразнуват церемонията, нашето момиче блестеше в разкошна рокля от черен тюл и дантела на Zuhair Murad. Актрисата, която малко преди това се прибра от ваканцията си в Нова Зеландия, където отпразнува рождения си ден, изглеждаше в чудесно настроение и с удоволствие позираше пред фотографите на червения килим. 
Иън и Ники обаче били на същото парти и не се притеснявали да демонстрират чувствата си при всеки удобен момент. Според очевидци, двамата не се отделяли един от друг, докато се разхождали и разменяли по някоя дума с познатите си от индустрията.  
Нина и Джесика Зор преди партито InStyle
Нина се постарала да не се засича с бившия си, като през повечето време се забавлявала в другия край на залата, в компанията на актьорите Джесика Зор, Нат Улф и колежката му от “Хартиени градове” Кара Делевин, а също и певицата Селена Гомес. Въпреки това актрисата забелязала непрекъснатите ласки, които Иън и Ники си разменяли. 
Източник споделя пред Hollywoodlife, че на някакъв етап от вечерта тримата все пак се озовали на едно и също място и си разменили по един поздрав. Актрисата след това се отправила към друго парти на телевизия HBO, и то в компанията на друг свой колега от “Дневниците на вампира” – Крис Ууд. Напоследък двамата са станали доста близки и дори прекарали деня преди Глобусите заедно, както става ясно от Instagram-а на актрисата.