Неловко! Нина Добрев и Иън се блъснаха

Бившите гаджета Нина Добрев и Иън Самърхолдър претърпяха малък инцидент на фестивала Comic Con.

Докато поздравяваха тълпата фенове отвън, двамата се блъснаха един в друг. От снимките се вижда как Нина Върви напред, загледана в телефона си. В този момент Иън се втурва в същата посока, също с телефон в ръка, за да снима почитателите си. В следващия миг, актьорът буквално връхлита върху бившата си приятелка.
От “срещата” и двамата изглеждат много сконфузени, но запазват хладно самообладание.
Нина и Иън са разделени от 18 месеца и вече съвсем категорично изглежда, че няма да се съберат отново. За огромно разочарование на феновете на “Дневниците на вампира”, които си умираха да видят любимците си отново влюбени и щастливи. Шансът за това обаче е минимален, тъй като съвсем отскоро Иън е двойка с друга “вампирка” – Ники Рийд. Историята е двойно по-неловка заради факта, че освен колежки, Ники и Нина са и добри приятелки… или поне са били доскоро. Преди Иън и Нина да се разделят и Ники да се разведе със съпруга си, четиримата са излизали много често.
Нищо чудно, че Нина не е очарована от новата връзка на бившия си.
Нина маха щастливо на феновете си само секунди преди конфузния сблъсък








След като налетя на бившата си приятелка, актьорът я изгледа изненадано и хладно


Накрая все пак актьорите от сериала позираха заедно, но тактично избягват да застанат един до друг. Видно е и че Нина се чувства напрегната