Не я наричайте дебела

Милиони хора по света биха я нарекли просто “дебела”, но фактите говорят: Ашли Греъм е супермодел и истинска звезда.

Новите й снимки по бански още веднъж затвърждават статуса на Ашли като една от най-търсените жени за модни кампании в момента.

Въпреки своите 91 килограма, родената в Небраска красавица позира така, сякаш е прекарала целия си живот по бикини. Тя е уверена, усмихната и доста секси.

Ашли е изборът на марката Swimsuits For All за тяхната ризорт кампания за 2019-а. Снимките са направени в Калифорния и са въплъщение на начина на живот край Океана – музика, спортен дух, ярки цветове и безкрайно забавление (Вижте всички снимки в галерията горе).

Стриптийз клубът на една “дебела мръсница”

Както в кариерата си, така и в личен план Ашли е достатъчно щастлива. Тя е омъжена от осем години за режисьора Джъстин Ървин и е споделяла, че той напълно я подкрепя в кариерата й като модел.

Впрочем, Ашли не харесва определението plus-size. “Макар да са ми лепнали етикета plus-size, аз предпочитам да наричам това просто моя размер”.

Тялото на най-известната порнозвезда след раждането

“Имаше момент в кариерата ми, в който се погледнах в огледалото и си казах: Ако не обичаш това, което виждаш в огледалото, ти никога няма да успееш”, казва Ашли Греъм.

“Абсолютно всяка жена е уязвима. Всяка има своето слабо място, всяка е имала момент, в който се е чувствала недостойна и не се е харесвала дали заради външния си вид, или заради нещо друго. Но е важно да излизаме от тези състояния. И понякога е нужно много малко – например това да спреш и да си кажеш: Аз се обичам”.

Има ли върху нас етикет със срок на годност

Fashion GalleryPopular