Най-секси жената на 2017 е…

Ако 10-те милиона последователи в Instagram, фотосесии за VOGUE и ревюта за Dolce & Gabbana могат да ни кажат нещо, то е, че Хейли Болдуин едва сега започва. 

Русокосата блондинка с известно име заема номер 1 в годишната класация на списание MAXIM Hot 100, получавайки титлата “Най-секси жената на 2017” и изпреварвайки изкусителки като Марго Роби, сестрите Хадид, Алисия Викандер и много други.

В последните години Болдуин успя да открие своето място в светлината на прожекторите, излизайки от сянката на баща си Стивън и неговите братя, добре познати в Холивуд. Сега Хейли се подготвя за ролята си на водеща в новото предаване на Джеймс Кордън Drop The Mic. “Ако трябва да съм честна, винаги ми се е струвало малко неизбежно. Винаги съм обичала представленията и всички от семейството казваха, че аз съм тази, която ще се насочи в тази посока.”

Преди да отправи поглед към телевизията обаче, Болдуин покорява успешно модните подиуми и страниците на списанията. От няколко години е лице на GUESS, дефилира в Ню Йорк и Лондон, а краткият й романс с Джъстин Бийбър и приятелството й с останалите топмодели като Кендал и сестрите Хадид й спечелиха допълнителна слава. В Instagram профила си Хейли редовно публикува горещи кадри зад кулисите на фотосесии или позира в изрязани бански на поредната екзотична дестинация. Някои от най-интересните сме събрали в галерията по-долу!