Наум Шопов и Теа Минкова са готови за сватба

След девет години заедно двамата искат да си кажат “да” пред близки и приятели.

Едно от любимите семейства в публичното пространство у нас, Наум и Теа, вече наближават 10-годишнината си, но чак сега искат да станат официално семейство пред закона.

В един от последните им влогове Наум Шопов и Теа Минкова споделят, че след като са били гости на сватба на свои приятели, се е родило желанието и те да вдигнат церемония. Споделят за намеренията си сега, за да си спестят последващите слухове по темата, като разкриват, че сватбата ще бъде малка и само с най-близките им.

Историята на Теа и Наум започва много отдавна – 12 години са били в едно училище. Любовта им обаче пламва едва една година след завършването, когато се срещат случайно. “Тогава си помислих: Абе, тоя Наум е станал много готин!” – разкрива Теа.

Сега те са вече девет години заедно, като през последните три са сгодени. В семейството им вече се появи голямото им щастие, Амая, която в края на тази година ще стане на две години.

Искрено се радваме за двойката и им пожелаваме спокойно плануване на вълнуващото събитие. Вижте какво още разказаха за него в новото видео: