Наследникът на Хю Хефнър се ожени за актриса

Синът на Хю Хефнър – Купър Хефнър, премина в редиците на семейните мъже.

Купър Хефнър и актрисата Скарлет Бърн са сключили брак на гражданска церемония. Двамата съобщиха новината едновременно, всеки в своя профил в социалната мрежа. Купър и новата мисис Хефнър обещават да вдигнат и голяма сватба в близко бъдеще.

28-годишният Купър и 29-годишната Скарлет са получили брачното си свидетелство в Калифорния. За повода Купър носи тъмносин костюм, а половинката му, макар да не е с дълга рокля, а с права пола и женствен топ тип корсет, е заложила на бялото.

Наследникът на Хю Хефнър и красивата Скарлет са заедно от години, а още през 2015-та Купър предложи брак на актрисата. Най-познатата й роля е тази на Панси Паркинсън от поредицата за Хари Потър.

Купър Хефнър пък изпълняваше длъжността творчески директор в медийната компания на баща си. След смъртта на Хю Хефнър през 2017-та, Купър изчака малко повече от година преди да напусне Playboy и да основе собствен бизнес.

Купър е едно от петте деца на Хю Хефнър. Майка му Кимбърли Конрад е омъжена за легендарния основател на Playboy oт 1989 г. до 2010 г..