“Напълнях и не ми пука! Животът не се свежда само до размера на дънките ми.”

Познаваме Бриджит Малкълм като едно от свежите лица на модния подиум на Victoria’s Secret.

За да стигне до там обаче, австралийката, както и всички останали модели на бранда, спазва строг режим на ядене и тренировки.

Всичко това обаче е в миналото за Бриджит! В откровен пост в своя блог и Instagram профил, блондинката споделя с феновете си как изглежда личния й път към това да се научи да приема тялото си, след като години наред “е водила война” с него и си е повтаряла, че е “прекалено дебела”.

Миналият август 26-годишният модел обръща гръб на кантарите, изтрива всичките си селфита от фитнеса и снимки тип “прогрес в диетата”, за да си даде почивка и да спре да се ограничава.

“Освободих се от всякакви намерения да правя диети и спрях да разграничавам храните на “добри” и “лоши”. Спрях да си позволявам да се чувствам виновна, спрях и интензивните тренировки,” споделя Бриджит. “Упражненията се превърнаха в нещо, което да ме направи по-силна, а не нещо, което да ме накара да чезна. За пръв позволих на ума и тялото ми да се чувстват по еднакъв начин.” 

В резултат на това Малкълм заявява, че сега е по-щастлива отвсякога, допълвайки: “Да, напълнях. Но изобщо не ми пука. Животът ми е много повече от размера на дънките ми.”

“Всеки ден, в който онзи глас в главата ми се опита да ми каже, че съм безполезна, ми става по-лесно да го заглуша. Бавно се освобождавам.”

В Instagram Бриджит качи своя снимка по бански, под която написа: “Това момиче не е дебело. Спомням си, че когато тази снимка беше направена, ми казаха, че трябва да отслабна. Не за първи път, не и за последен. Винаги е забавно да се опитваш да изглеждаш уверена и щастлива по бански, докато водиш война със собственото си тяло…”

Последователите на Бриджит аплодираха смелостта й да говори за този огромен проблем в модната индустрия, поздравявайки я, че използва славата си като платформа.