Наоми Уотс се раздели с Лив Шрайбър

Още една неочаквана раздяла бе обявена. Наоми Уотс и Лив Шрайбър са поредната холивудска двойка, която реши да поеме по различни пътища.

Двойката реши да сложи край след 11-годишна връзка и съобщи решението си чрез комюнике до медиите.”През последните месеци ние стигнахме до извода, че най-доброто за семейството ни е да се разделим. С много любов, уважение и приятелство в сърцата си ще продължим да се грижим за децата си и ще преоткрием отношенията си”, казват Наоми и Лив.

“Ние оценяваме вашата подкрепа и любопитство, но молим пресата да помисли за нашите деца и да уважи личния ни живот”, допълват още двамата.

Наоми и Лив са заедно от 2005 г. Актьорите имат две деца – Александър Пит на 9 години и Самюел Кай – на 7 години. Преди време актрисата призна, че натоварените графици на двамата, се отразяват на връзката им. “Взаимоотношенията са много трудни, независимо дали си известен или не. Аз не познавам някой, който да не трябва да работи върху връзката си със своя партньор. Това че съм актриса не променя нищо. Сигурна съм, че това важи и за лекарите и адвокатите”, сподели тя пред сп. Los Angeles Confidential по-рано тази година.