Наоми позира с дъщеря си за корицата на Vogue

“Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка, но това е по-голямо щастие, отколкото някога можех да си представя”, споделя Наоми.

Откакто легендарната Наоми Кембъл роди първото си дете през май 2021 година, моделът рядко споделяше за живота като майка. Сега тя най-сетне коментира темата по възможно най Наоми начина – с интервю за Vogue и фотосесия с дъщеря си.

Наоми Кембъл е посрещнала първото си дете под звуците на Боб Марли

“Тя не беше осиновена – мое дете е”, слага край на въпросите за раждането Наоми. “Тя е най-голямата благословия, най-хубавото нещо, което някога съм правила.”

“Дъщеря ми винаги е на първо място. Каквото и да правя, то е за нея. Напълно безкористно е нали”, допълва още щастливата майка.

Голямата промяна в живота й не спря 51-годишния модел да се включи в много от най-големите ревюта от последната Седмица на модата, както и да се снима в редица кампании. За работата в света на модата след толкова много години тя казва, че без съмнение смята младите й години за много по-динамични и забавни, но се радва, че може все още да върви рамо до рамо с 18-годишните модели.