Наоми Кембъл раздели Идрис Елба с жена му

Наоми Кембъл раздели Идрис Елба с неговата жена и майка на сина му – Наяна Гарт.

Преди няколко дни актьорът бе забелязан да се наслаждава на романтична вечеря със супермодела, а малко след това той се изнесъл от семейното си жилище. Идрис и гримьорката Наяна деляха общ дом в Лондон, който очевидно остава за майката на 2-годишния Уинстън.


Медиите отвъд Океана коментират, че 43-годишният британски актьор в момента е на върха на славата си след участията си в хитови филми като „Тор: Богът на гръмотевиците“, „Прометей“,„Мандела: Дългият път към свободата“ и др. „Много е тъжно, че Идрис се зашемети толкова много от славата и успеха“, заявява приятел на самия Идрис.

Елба има и още едно дете – 13-годишна дъщеря Айсан, която е от бившата му съпруга Дормоуа Шърман.

Наоми и Идрис се познават от началото на 2011 година, когато се запознават на откриването на нов бутик в Westfield Shopping Centre. Слуховете обаче ги свързват в афера от миналата година, след като участват в благотворително модно събитие.

Оттогава насам Самата Наоми не се притеснява да показва своята привързаност към актьора. Тя дори го поздравява публично в своя профил в Twitter за наградата му на SAG Awards. „Поздравления за Идрис Елба. Той заслужава победата си!“, написа Черната перла.

Снимки: Profimedia