Наоми Кембъл излиза с египетски милионер

Своенравната Наоми Кембъл отново е на крилете на любовта.

Супермоделът излиза с 61-годишния египетски мултимилионер Луи Камилери, който може да се похвали с богатство над 150 милиона долара. Богаташът е разведен, има три деца и е бивш председател на компанията Philip Morris International.

Новата светска двойка се е запознала по време на състезание от “Формула 1”. Двамата са се сближили заради страстта си по колите и бързите скорости.

Това не е първият милионер, пленен от красотата на екзотичната Наоми. Тя излизаше с италианския предприемач Флавио Бриаторе, а след това няколко години се среща с руския бизнесмен Владислав Доронин.

Извайте тяло на модел с диетата на Наоми Кембъл

Наскоро Кембъл сподели, че е успяла да се пребори с наркозависимостта си и вече е готова да има деца, но не смята, че е добре да е самотна майка. “Почти през цялото време си мисля за деца, толкова много искам да имам. В момента, с развитието на науката и медицината, мога да имам свое дете въпреки годините. Не желая обаче да бъда самотна майка, присъствието на бащата е много важно, едно дете трябва да расте с двама родители. Затова и поне засега не мисля за осиновяване”, заяви в интервю моделът.

Снимки: Profimedia