Наоми Кембъл иска дете на 45 г.

Супермоделът Наоми Кембъл разкри, че вече се замисля да става майка

Темпераментната красавица е категорична, че вече е готова да обърне нова страница в живота си. След два месеца Черната перла ще навърши 46 години и явно майчинският й инстинкт вече се е задействал.

Тя призна пред Sunday Times, че не спира да мисли за това, но все още не знаела как ще се случи. „Мисля, че ще бъда прекрасна майка. Постоянно мисля за това и ще го направя, когато съм готова. Не бързам“.

Майката на Наоми – Валери, също разкри, че вече няма търпение да стане баба. Тя обаче не искала да притиска дъщеря си и я чака сама да прецени кога ще е най-подходящия момент за това.

Моделът така и не разкрива дали има човек до себе си. Тя обаче беше категорична, че няма афера с актьора Идрис Елба, за когото се говореше, че е зарязал майката на 23-месечния си син заради Наоми.

Моделът е имала сериозни връзки не с един или двама мъже. Сред избраниците на сърцето й са били имена като: боксьора Майк Тайсън, актьора Робърт Де Ниро, руския милиардер Владимир Доронин, боса на Формула 1 Флавио Бриаторе, танцьора Хоакин Кортес. Нито един от тях обаче не успя да пробуди желанието й да стане майка.

Снимки: Profimedia