Наоми Кембъл и Емилия Кларк на звездна вечеря на Schiaparelli

Schiaparelli откри своето място сред многото марки, поместени на Хародс. Италианският моден бранд организира специална вечеря във вторник, 21-и март, за да отпразнува откриването на новия си бутик в луксозния универсален магазин в лондонския квартал Найтсбридж.

На събитието бяха поканени множество знаменитости, всички облечени в Schiaparelli, разбира се.

Наоми Кембъл позира редом до Даниел Роузбери, артистичен директор на лейбъла, както и с Наоми Харис и Рут Уилсън, звезда от сериала „Аферата“.

На звездната вечеря присъства още и актрисата от „Игра на тронове“ – Емилия Кларк, заедно с британската певица Пикси Лот.

Schiaparelli предложи „богат избор от конфекция“

Джоан Колинс, позната на широката публика с ролята си на Алексис Колби в „Династия“, също бе забелязана на събитието. Английският модел Оливър Чешър също присъства на приема. А нека не пропускаме и Гуендолин Кристи, звезда от последната трилогия „Междузвездни войни“.

Гостите имаха възможност да разгледат новооткрития магазин, който „им предложи богат избор от готови за носене артикули, като изключително модни аутфити, вечерни облекла и емблематични дизайни, отговарящи на силното търсене от страна на британските клиенти“, се казва в прессъобщение, споделено от Schiaparelli.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джъстин Бийбър, Наоми Кембъл и Луис Хамилтън: С яке в Лондон