Най-запомнящите се моменти от SAG Awards

Хоакин Финикс, неочакваните победители и още от звездните награди SAG.

Този път в центъра на събитията бе Брад Пит, който за първи път получи награда SAG. В благодарствената си реч той отново се пошегува с любовния си живот и каза, че това постижение ще намери място в описанието му в Tinder.

“Трябва да бъдем честни, беше трудна роля. Мъж, който приема наркотици, сваля си блузата и не се разбира с жена се. Беше трудно”, допълни шегата си Брад, като камерите веднага превключиха към лицето на Дженифър Анистън.

По-късно двамата се срещнаха зад кулисите и папараците уловиха момента, в който Пит хвана за ръка Анистън.

Дженифър също беше сред победителите тази вечер и спечели първата си статуетка от 1996 година, когато стана любима актриса в главна роля с участието си във “Friends”. Завръщането й сред наградените е благодарение на другото й завръщане – към малкия екран със сериала “The Morning Show”.

Сред победителите отново бяха Рене Зелуегер, Лора Дърн и Хоакин Финикс. Лентата, която никой не очакваше да е сред печелившите, бе азиатската мистерия “Parasite”. Същевременно съвсем очакваните наградени бяха продукциите “Games of Thrones” и “Avengers: Endgame”.

Великолепен стил на наградите SAG Awards: Дженифър Анистън, Шарлийз и още звезди

Този път Хоакин Финикс избра да посвети благодарствената си реч на Леонардо ди Каприо, припомняйки си всеки път, когато се е борил за роля срещу него и винаги е губел. Актьорът обърна внимание и на друг негов идол в Холивуд – покойния Хийт Леджър, който също даде живот на злодея Жокера.

По време на наградите бе отделен и специален момент, в който да бъдат почетени актьорите, които не успяха да присъстват – Люк Пери, който на 52-годишна възраст почина от инфаркт, и Камерън Бойс, който само на 20 се спомина след тежък пристъп.

Popular