Надя от “Елит” е корицата на новата Grazia

Тв водещата Надя Иванова, позната на всички като Надя от “Елит”, грее на новата корица на ноемврийския брой на списание Grazia.

Специално за изданието, брюнетката проговаря не само за новата си работа, но и за любовта ѝ с Андрей Арнаудов, с когото се събраха отново.

Харесва ми да работя в телевизията, радвам се, че се върнах, дано и хората да са доволни от това. Винаги съм се занимавала с телевизия и знам, че ми харесва“, разкрива Надя.

Станал е по-сериозен и по-отговорен. Той е хаотичен в чисто битова среда, но успява да свърши толкова много неща в работен план, че дори аз се изумявам понякога“, разказва лаконично за Андрей Надя.

Водещата обяснява, че през свободното си време обича да пазарува, но истински се изнервя от бездействието.

В ноемврийски брой на Grazia ще узнаете още кои са номинираните дами в конкурса “Жена на годината 2013”, както и ще прочетете любопитни интервюта с огненото момиче Люси Дяковска и с любимеца на Холивуд – Раян Гослинг.

За всички дами има и един уникален подарък. Те ще получат червило на CLINIQUE в реален размер. И ако в магазина то струва 43 лева, с Grazia го получавате напълно безплатно.