На спа в свръхлуксозния Dior Institut с Бела Хадид

Бела Хадид нагорещява социалната мрежа отново. Тя сподели своите моменти на релакс и грижа за красотата, които напълно подхождат на нейния статус на най-търсения модел в момента.

23-годишната Хадид презарежда батериите в луксозния спа център Dior Institut в Париж.

Бюти и уелнес центърът на Dior във френската столица неслучайно се помещава в елегантния Hôtel Plaza Athénée. Говори се, че именно той е вдъхновил Кристиян Диор да създаде своята модна къща. Според историята, през 1946-та, минавайки край хотела и поглеждайки към красивата му фасада, Кристиян Диор пожелал да създаде свое ателие за кутюрна мода, което да е разположено точно на тази улица.

“Винаги, когато усещам, че имунитетът ми е започнал да пада, знам точно къде да отида”, сподели Бела Хадид и уточни в поста си, че това не е платена реклама.

Освен кадър на интериора, Бела сподели и две свои снимки без дрехи.

Със своето богатство от 25 милиона, Бела със сигурност може да си позволи да се поглези на най-висока цена във френската столица.

Освен това, от години тя е верен клиент на козметиката с марка Dior. “Навярно изглеждам като тяхна ходеща реклама”, казва тя пред британския Vogue.

Бела е голям почитател на маските за лице, както и на масажите. Винаги след продължителен полет със самолет тя се старае да отдели време за отпускащ масаж на цялото тяло.

Препоръчваме да прочетете още:

Ритуали, които изтриват от лицето белезите на умората

Вечерната бюти рутина на Кортни Кардашиян

Безплатни трикове за красиви крака

За съвършена кожа на тялото на 40

Жертви за красотата: Джей Ло не пие кафе и спи по 10 часа на нощ