На рождения си ден принц Хари изгря на корицата на TIME с Меган Маркъл

Списанието разкри три от снимките на Меган и Хари за новия брой.

Два дни преди новият специален брой на TIME да дебютира на пазара и да обяви всички 100 имена в списъка на най-влиятелните личности, принц Хари празнува своя 37-и рожден ден. За повода от списанието споделиха три от снимките му с Меган Маркъл по-рано.

“Да предприемат действие не е лесен избор за млад херцог и херцогиня, които бяха благословени по рождение и от таланта си, но бяха изгорени от славата”, споделя Хосе Андрес, основателят на World Central Kitchen, в текста за TIME. “Би било много по-безопасно да се радват на богатството си и да останат безмълвни. Но не това правят Хари и Меган, това не са те. В свят, в който всеки има мнение за хората, които не познава, херцогинята и херцогът съчувстват на хората, които не познават. Те не просто изказват мнението си. Те бягат напред към трудностите.”

В трите снимки, които са разпространени за сега, и Хари, и Меган сменят по два тоалета, като координират помежду си един от тях да носи визия с акцент в бяло, а другия в тъмната гама, подходяща за идния сезон.

Други, които ще бъдат на корицата на списанието, са Кейт Уинслет, Били Айлиш, писателката Кати Парк Хонг и още.