На наградите BET Бионсе спечели приз за хуманитарните си дейности

За първи път събитието се проведе изцяло онлайн и позволи на всички по света да станат част от церемонията по награждаването.

Наградите BET, които от близо 20 години почитат постиженията на чернокожите в развлекателната индустрия, този път съвпаднаха с антирасисткото движение.

Една от най-активните жени в това движение напоследък е Бионсе – след като се включи със щедро дарение от шест милиона долара за засегнатите от пандемията, тя дари допълнителни средства за борещите се срещу расизма.

Бионсе, Криси Тийгън, Нина Добрев и още звезди, които се включиха в борбата с расизма

Заради всички свои жестове на добрина снощи тя получи награда за хуманитарните си дейности. За връчването се включи Мишел Обама, която се обърна към певицата с думите “Ти ме вдъхновяваш, вдъхновяваш всички нас.”

Заедно с този приз тя и дъщеря й прибраха и наградата “BET HER Award” за песента си Brown Skin Girl”. Така 8-годишната Блу Айви е носител на вече две награди за заслугите си в създаването на парчето.

Сред другите наградени вчера бяха Крис Браун, Лизо, Ники Минаж, Дрейк, Джон Леджънд и други. С изпълнения се включиха и Алиша Кийс, Дженифър Хъдсън и още.

Бионсе: “Светът ще те уважава толкова, колкото уважаваш себе си”