На Коледен шопинг с четири деца

Обиколка на претъпкан с народ търговски център, водейки със себе си четирите си деца – не, това не е сцена от семеен комедиен филм. От тази година, за актрисата Тори Спрелинг това е реалността!

Някогашната сексапилна блондинка от сериала “Бевърли Хилс” днес е майка-ударничка в Холивуд. Тя и съпругът й Дийн Макдермот имат четири хлапета – Лиам (5), Стела (4), Хати (1) и 4-месечния Фин.

В този си пълен състав семейството направи тазгодишния Коледен шопинг. Както може да се очаква, на Тори й беше доста напечено. На снимките ясно си личи, че акстрисата е в добро настроение, и все пак – леко стресирана от задачата да контролира всички малчугани в навалицата. 

Но пък са толкова сладки!
Още докато беше бременна с най-малкото си дете, Тори не скри, че четвъртото бебе не е било планирано и че новината е предизвикала лек шок. “Хати и Фин имат десет месеца разлика, така че все едно вкъщи имаме близнаци. Направо сме на ръба!” – не крие Спелинг. Но добавя, че семейството има и много забавни моменти. “Правим всичко заедно”, казва тя.

Снимки: Profimedia