Морската ваканция на бременната Пипа в Италия

Броени седмици остават до появата на първия наследник на Пипа Мидълтън и любимия й Джеймс Матюс. И двойката се е отдала като за последно на заслужена почивка.

В момента двамата се наслаждават на страхотното време и спокойствието на приказна Италия. И почивката очевидно добре се отразява на бъдещата майка, тъй като Пипа сияе и изглежда в страхотна форма по бански. Малката сестра на херцогинята на Кеймбридж доскоро криеше бременността си, но вече гордо пъчи наедрялото си коремче.

И макар да е вече почти в осми месец, тя не спира да спортува. В Италия тя е заменила фитнеса и се възползва от възможността да поплува в морето, което е идеална възможност за всяка бременна жена да поддържа здравето си и да подготви тялото си за промените и раждането.

Пипа Мидълтън за тренировките по време на бременността

Първи снимки на Пипа Мидълтън с вече растящо коремче

През юни Мидълтън сподели и как е разбрала, че е бременна. “Забелязах промяна на тялото и увеличаване на теглото си – но чрез ефективни упражнения и спорт чувствам, че то се подсилва, за да поддържа здравословна бременност, раждане и възстановяване,” призна тогава Пипа, която очаква да стане майка през октомври.