Моника Белучи се доверява на дъщерите си

Дева, дъщерята на Венсан Касел и Моника Белучи, продължава по пътя си. На 18, тя вече върви по стъпките на майка си в света на модата и киното. Поканена на снимачната площадка на „Télématin“ тази сряда, популярната актриса се отдаде на споделянето на съкровени тайни за дъщерите си Дева и Леони.

По-голямата й дъщеря е изцяло вдъхновена от нейната кариера. Един ден тя решава да я придружи на фотосесия. Оттам нататък всичко се променя за нея. „Фотографът каза: „Бих искал да направя снимки на Дева““, сподели Моника Белучи.

„В момента работата й харесва. Тя направи и първия си опит в киното – първият й филм в Италия“, добави 58-годишната актриса. Ако желанието да играе с дъщеря си я кара да мечтае, италианката все пак подчерта, че най-важното нещо за нея е тя да проследи „собствения си път“. „Важното е тя да е щастлива и да харесва това, което прави“, сподели още Белучи.

Дъщерите на Моника Белучи споделят нейната страст

Майка и дъщеря, артист до артист, не винаги е лесно да се намери щастлива среда. Но за бившата съпруга на Венсан Касел „това е път, по който те поеха естествено“. „Дева се развива толкова естествено през цялото време. Виждам я доволна от това, което прави. Наистина съм щастлива, че тя следва страстта си, защото смятам, че това е най-важното в живота“, допълни актрисата.

Страст, която се вижда и в най-малката дъщеря на Моника. Почитателка на театъра, Леони обича това, което прави. Според майка им, Дева и Леони притежават страхотна „артистична чувствителност“. „Ще видим какво ще направят, но мисля, че най-важното е да подкрепяме децата си и да им помогнем да излетят от гнездото“, разказа още Моника Белучи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Моника Белучи и Дева Касел на корицата на италианския Vogue