Мона Гочева показа бебето си

Актрисата и певица Мона Гочева роди в края на месец януари и от тогава насам споделя кадри на сина си, на които обаче се виждат само ръчичките и крачетата му. Днес, тя реши да качи и първата им обща снимка като семейство от изписването на бебето. 

През тези две седмици след раждането, Мона постоянно споделяше със своите фенове в социалните мрежи всички емоции и вълнения с които се сблъсква като млада майка. Половинката на режисьора Радослав Гочев не се притеснява да говори открито и за промените през които минава тялото й след раждането.

Мона и нейната история “Не знаех, че съм бременна”

Вече 14 дни съм мама, и въпреки леката умора и недоспиването, никога не съм се чувствала по-щастлива, пълноценна и значима. Нямам много време да се грижа за външния си вид, и всъщност единствената глезотия, която мога да си позволя откакто родих е бърз душ и скоростно омазване с лосион и крем за лице”, разказва Мона, споделяйки кадър на който се вижда как тялото й много бързо се връща във форма.

“Публикувам тази снимка, за да докажа още веднъж, че жените сме истински машини и това което се случва с тялото ни преди, по време и след бременността е истинско чудо! Докато бях бременна качих 22кг…. 2 седмици след раждането съм с 12кг надолу, а корема ми се топи с всеки час! (Без никакви диети, режими, колани и т.н)“, допълва Мона.

Girl On The Go: Мона в очакване

Младата майка качи и снимка от изписването на сина си Никола, кръстен на баща й Николай и дядо й Кольо, като кадъра озаглави “Първият семеен портрет”, а към него написа: “Дните минават толкова неусетно и бързо.. не мога да повярвам че това е снимка от преди половин месец, когато ни изписаха с Никола. Той е вече по- голям и различен и расте с всяка минута. Няма как да спра времето, затова се наслаждавам на всеки миг с него!”

Освен това, съвсем скоро се очаква тя да сподели и видео в което много подробно да разкаже как е преминало раждането и като цяло как минава един нейн ден с новороденото.

 

 

 

Fashion Gallery