Момичетата на EVA: Луиза Григорова и Весела Бабинова

Пременени в дрехи от колекцията, за която всички говорят Balmain X H&M, Луиза Григорова и Весела Бабинова греят от корицата на новия брой на списание EVA.

Двете са като Ин и Ян – Луиза, с пригладената си назад тъмна коса и тъмно червило, облечена в монохромен блейзър с дълбоко деколте, покрит с мъниста и Весела, с огнена грива и устни в естествен нюд, с тежко колие и тоалет от кадифе и сатен. В живота обаче двете не са противоположности, а не могат да живеят една без друга. 

Пред EVA те разказват за приятелството и лудите си години заедно, на какъв етап от живота си са в момента и какви ги мислят занапред. Двете не само са учили четири години в един и същ клас в НАТФИЗ, не само са заедно вече две години в трупата на Малък градски театър зад канала, но и се радват взаимно на компанията си през голяма част от свободното си време – напук на всички митове и легенди за женското приятелство. 
Луиза и Весела в кадър от фотосесията за EVA
За моментите на душевна нестабилност и как се справят с тях, защо се наричат една друга Пинч, за екстремното им пътуване към Кръстова гора и защо Ники Кънчев трябва да покани Весела в „Стани богат“ четете в новия брой на EVA. 
В него ще откриете още откровено интервю с Йоана Буковска, четири изключителни жени и техните дъщери в проекта “Момичето на мама”, както и интервю с фотографа Стив Шапиро. 
20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria’s Secret