Млада актриса обвини Ед Уестуик в изнасилване

Ед Уестуик, по-познат като Чък Бас от сериала “Клюкарката”, бе обвинен в изнасилване. Инцидентът с младата актриса Кристина Коен се случил преди три години.

“Бях сексуално нападната преди три години, а точно тогава беше изключително труден период от живота ми. Тогава погребах болката, но до ден днешен ме измъчва чувство за вина”, споделя Кристина.

Джулиана Маргулис обвини Стивън Сегал в секс тормоз

Днес тя раказва случката съвсем подробно:

“По това време се срещах с продуцент, който беше близък приятел на Ед Уестуик и ме заведе в луксозния му дом. По незнайно какви причини Ед реши, че всички ние ще правим секс и именно заради това аз съм там. Не исках да оставам в тази къща, но те имаха работа и ми предложиха да поспя в стаята за госи. Бях ужасно уморена, отидох там и заспах”.

И Дъстин Хофман посегнал на 17-годишно момиче

Кратката почивка на момичето обаче е нарушена от появата на актьора, който бил готов вече за подвизи.

Помня как внезапно бях събудена от Ед, който лежеше над мен, а пръстите му следяха очертанията на тялото ми. Казах му да спре, но той използва физическа сила. Борих се с него, колкото можех, но той сграбчи лицето ми разтреперан и каза, че иска да прави секс с мен. Парализирах се, уплаших се. Не можех да говоря, не можех и да се движа. Тогава той ме задържа и ме изнасили,” допълва младата Коен, която твърди, че до ден днешен преживява случая.