Мишел Уилямс е сгодена и очаква второ дете

39-годишната Мишел Уилямс е бременна и е получила предложение за брак.

Списание People разкрива, че актрисата има връзка с режисьора Томас Кайл, с когото работи по мини сериала Fosse/Verdon. Същият донесе на Мишел Уилямс награда “Еми” за главна роля.

Кайл (в крайно дясно на снимките) също е печелил престижната статуетка, за режисурата на Grease: Live.

В момента Мишел снима “Венъм” 2 в Лондон, където папараци са успяли да я снимат заедно с Кайл, който явно е дошъл да я посети по време на снимките. Уилямс е била забелязана и да купува дрехи за бременни в бутика Seraphine’s в Кенсингтън.

Само преди осем месеца Мишел Уилямс се раздели с предишния си съпруг. Тя и музикантът Фил Елверъм сключиха брак през лятото на 2018-та само след няколко месеца връзка. След още няколко месеца взеха решение да се разведат. Вероятно общата участ на двамата ги е била събрала в началото, но това не е успяло да направи съюза им достатъчно стабилен. Както Мишел, така и Фил са загубили предишните си партньори.

Мишел е майка на 14-годишната Матилда, дъщерята на покойния Хийт Леджър.

“Никога не съм се отказвала от любовта. Винаги съм казвала на Матилда: “Баща ти ме обичаше, още преди някой дори да помисли, че съм талантлива, красива или че имам хубави дрехи”, казва Мишел.