Защо всички говорят за визията на Мишел Обама?

В новата си книга, издадена от Penguin Random House на 15 ноември, Мишел Обама проследява двугодишния период, през който всички ние преминахме, проследявайки неговия последващ психологически и емоционален портрет на международно ниво.

Между спомени, анекдоти и съвети /за това как да управляваме натиска, тревогите и несигурността/, Обама говори чрез себе си на 360 градуса, насърчавайки хората да преодолеят страховете си, като разчитат на общността и чувството за споделяне.

Дори гардеробът, избран от Мишел Обама за промоционалното турне на книгата, изглежда съобразен с темата. Описана като олицетворение на „Декларацията за независимост“ от модния критик Ванеса Фридман, промяната в гардероба на стилистката Мередит Куп предвещава нова ера в живота на бившата първа дама.

“Нова визия, ново Аз” за Мишел Обама

Специално ушитите рокли, елегантни палта и кашмирени пуловери отстъпват място на преливащи се и стилни костюми, комбинирани с асиметрични бодита, карго дънки и кожени якета,  създадени основно от нововъзникващи марки и най-обещаващо ново поколение дизайнери и творчески директори, от GANNI до Marine Serre.

Резултатът е уникален гардероб, който благодарение на своя изключително личен, свободен и смел характер, завладява всички.

Е, определено Мишел Обама внася нова светлина в тепърва предстоящата 2023 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес ни разкрива как да бъдем ослепителни за празниците