Миша Бартън в болница след нервен срив

Актрисата бе откарана, след като съседи са повикали полиция.

Нещата за Миша Бартън изглеждаха добре, но изненадващо актрисата изживя поредния нервен срив и се наложи да бъде приета в психиатрична болница.

Актрисата е била забелязана от съседите си да се катери по оградата и да крещи неконтролируемо в двора на къщата си, облечена само по бикини и риза. Миша обяснявала, че майка й е вещица и скоро ще настъпи края на света.

На мястото са повикани линейка, полиция и пожарна, тъй като съседите предположили, че Миша е предозирала с наркотици. Звездата от “Кварталът на богатите” доброволно се е качила в линейката и се е съгласила на преглед на психичното й състояние.

Това е поредния нервен срив, който Миша преживява. След като става звезда още на 16-годишна възраст, славата не й понася. През 2007 година тя е арестувана за притежание за наркотици. Следва скандал с родителите й, който е докарва на ръба на неврите и тя прави опит за самоубийство. Следва задържане в психиатрична клиника.

Наскоро тя опита да се завърне към известността с участие в шоуто „Dancing With the Stars”, но отпадна още след три епизода.