Миранда Кер каза “Да!” на милиардера Евън Шпигел

26-годишният основател на Snapchat Евън Шпигел и 34-годишният супермодел Миранда Кер вече са съпруг и съпруга! 

Медиите зад Океана съобщават, че сватбата се е състояла този уикенд в имението на двойката в Брентууд, Калифорния. На тържеството са присъствали само най-близките им приятели и семейството им, като повече подробности не се съобщават. Засега не се знае и на кой дизайнер се е доверила Кер за тоалета си в големия ден. 

Миранда и Евън са заедно от 2015 г., а се сгодиха миналия юли. Тогава австралийката публикува в своя Instagram снимка на красив диамантен пръстен, под която написа: “Казах да!” Брюнетката е 7 години по-възрастна от Шпигел, но това по никакъв начин не влияе на отношенията им. През 2016 г. тя заяви пред списание The Edit: “Той е на 25, но се държи като 50-годишен. Не е по купоните. Предпочитаме да си стоим у дома, вечеряме и си лягаме рано. 

Това ще бъде втори брак за Кер. Припомняме ви, че тя беше омъжена за звездата от “Властелинът на пръстените” и “Карибски пирати” Орландо Блум в продължение на 3 години. Двамата имат и син на име Флин, заради когото си остават много близки, дори след развода. “Орландо също харесва Евън. Сега сме просто едно модерно семейство,” допълва Кер пред The Edit.