Миранда Кер честно и с любов за тялото си след раждането

Миранда Кер има “тяло на мама” след раждането на второто си дете и казва, че е окей с това.

Миранда роди момченце на 7 май тази година и все още не е върнала фигурата си от преди бременността, както споделя през австралийско списание този месец.

35-годишният бивш модел на Victoria’s Secret казва, че не си е поставила норматив за бързо сваляне на килограмите. “Много е важно след раждането да обичаме тялото си и да не създаваме в себе си напрежение заради това как точно изглежда то. Тялото ни е свършило огромна работа и е дало нов живот и трябва да го ценим за това”, апелира Миранда.

И добавя: “Не съм длъжна да се чувствам добре по бански на третия месец след раждането. Може да се случи след 10 месеца. А може и никога да не се случи.”

Миранда Кер е поредната звезда, която напоследък говори открито за това как bounce-back тенденцията поставя жените, станали майки, под огромен стрес и срива самочувствието им. Няколко месеца по-рано, Криси Тийгън също коментира своето тяло след втората бременност и откровено призна, че фигурата й е несъвършена и че е съвсем нормално да се чувстваш неуверена през този период.

Тялото на най-известната порнозвезда след раждането

Fashion GalleryHero SliderPopular