Милиардерът Джеф Безос се развежда след 25 години брак

Най-богатият човек в света Джеф Безос напуска съпругата си и майка на четирите му деца.

След 25 години брак, Безос и жена му Макензи обявиха, че пътищата им се разделят.

Съобщението в Туитър звучи изключително приятелски, даже прекалено, като мнозина побързаха да го окачествят като силно лицемерно. “Ние сме невероятно благодарни, че се открихме един друг. Ако някой ни беше казал, че след 25 години ще се разделим, пак щяхме да решим да бъдем заедно”, гласи съобщението, подписано от името на Безос и изоставената му съпруга (на основната снимка).

Малко по-късно People разкри, че 54-годишният Джеф Безос е започнал нова връзка. Жената, пленила сърцето на собственика на Amazon е телевизионната водеща Лоран Санчес (49), която също в момента е в процес на развод. Мъжът й е влиятелният холивудски агент Патрик Уайтсел, с когото Санчес има 13-годишен брак:

“Лоран и Патрик от известно време ту се разделяха, ту се събираха. Патрик знае, че тя се вижда с Джеф Безос”, казват техни приятели пред People. Любопитна подробност е, че мъжът на водещата се познава с Безос и според някои те дори са приятели.

Миналата година, Джеф Безос изпревари Бил Гейтс и се настани на първото място на най-богатите хора в света. Състоянието му се оценява на 137 милиарда долара.