Мила Кунис с първа поява след раждането

Няколко месеца след като роди втората си рожба, Мила Кунис е категорична, че не иска повече деца.

Актрисата се появи за първи път след раждането на червения килим на CinemaCon в Лас Вегас. Тя бе избрала черен гащеризон с прехлупващо се деколте и черно-бели сандали на висок ток. Тя сподели какво се е променило след появата на сина й Димитри. “Истинска лудост е. Преди бяхме готини и спретнати… Преди къщата ни беше красива, модерна и чиста. Всичко това изчезва през прозореца, когато имаш деца”, призна Мила пред E! News.

Кунис и нейната половинка Аштън Кътчър имат две деца – дъщеря Уайът на 2 г. и син Димитри, който е на 3 месеца. Двамата са категорични, че не планират да имат трето дете, тъй като вече имат достатъчно грижи. “Имаме чувството, че сме затрупани от играчки, памперси и всякакви други неща”, казва 33-годишната актриса.

“В момента се справяме добре с две… Имам две здрави, наистина прекрасни деца. Защо да си тествам късмета?”, казва Мила и споделя, че сега се справя много по-добре като майка, отколкото с първото си дете. “С първото беше плачевно. Сега с второто си казвам: “Всичко е наред. Всички са живи, това е добре”, каза тя.

Снимки: Profimedia