Мила Кунис: С Аштън бяхме просто приятели за секс

Двамата се срещат през далечната 1998 година на снимките на сериала “Шеметни години”, но се влюбват едва 20 години след това.

Мила Кунис винаги е била като “отворена книга”, що се отнася за личния й живот. Ето защо, без притеснения открито заявява: “Никой не ми вярва, но тогава нямах чувства към него. Не изпитах абсолютно нищо, когато го целунах”.

Мила Кунис в скандал с Деми Мур

След това Кунис има връзка с Маколи Кълкин, докато Аштън се жени за Деми Мур. “Те имаха нормална, истинска връзка. Отглеждаха 3 деца, напълно нормален живот. Да… той беше по-млад, но обичаше тези деца,” обяснява актрисата.

Мила и Аштън се срещат години по-късно и тогава усещат страхотна химия помежду си. “Никога не сме излизали на среща. Двамата бяхме приятелчета за секс. Аз се снимах в лентата “По приятелски”, а той в “Просто секс”, може да се каже, че пренесохме сюжетите на тези ленти в реалния живот.”

Мила Кунис с първа поява след раждането

Скоро след това двамата започват да се сближават все повече и повече и това плаши Мила, която решава, че ще сложи край на отношенията им, преди да станат много сериозни. “Отидох при него и директно му казах: “Виж какво всъщност ми пука за теб и не искам да прецакам нещата в някакъв момент. Затова ще си тръгна,” казва актрисата.

Мила Кунис: Аштън е толкова отдаден баща!

Очевидно Аштън не е готов да я пусне толкова лесно и още на другия ден й предлага да се премести при него. И тя се съгласява. Сгодяват се през 2014 година, а през 2015-та сключват брак. Днес се радват на две прекрасни деца – Уайът Изабел и Димитрий.