Мила Кунис и Деми Мур се сдобриха?

Въпреки драмата от миналото Деми и Мила застанаха пред една камера.

Не са минали и три години, след като Деми Мур писа за многото трудности, през които е преминала в края на връзката си с Аштън Къчър и дори го обвини, че й е изневерявал точно след спонтанния й аборт. В книгата си тя стигна дотам да напише, че подозира как актьорът продължава да изневерява и на новата си съпруга, Мила Кунис.

Въпреки драмата тогава, днес двете изглежда са подобрили отношенията си, а сега дори застанаха пред една камера заедно.

С голямо чувство за хумор, едно от нещата, които двете актриси споделят, Мила и Деми се включиха в реклама за AT&T. В клипа те се събират по време на събитие в училището, в което и двете са завършили.

В действителност те са възпитаници на едно и също учебно заведение в Лос Анджелис, а връзката помежду им е открила Кунис. Нейна идея е била и рекламата.

И Мила Кунис има какво да каже за Деми Мур

“По време на първата си колаборация с AT&T разбрах, че Деми също е завършила в гимназията Fairfax. Помислих си, че ще донесе доза хумор на всички, затова се свързах с нея и бях много щастлива, че тя се включи”, споделя Кунис.

“Кой да помисли, че това, че сме възпитаници на Fairfax ще донесе подобна възможност да се събера с Мила по този забавен и шеговит начин”, допълни Мур.

Доколко двете са заровили томахавката не е ясно, но поне е очевидно, че подхождат на ситуацията с хумор.