Мика Стоичкова вдига сватба през август

Мика Стоичкова ще каже “Да” на своя любим Айкут след няколко месеца.

Дъщерята на Камата вдига сватба през август, а мястото за тържеството вече е ясно. Церемонията ще се проведе в тузарски комплекс в Правец, а на събитието се очаква да пристигнат куп звезди, които са близки на фамилията.

Мика и Айкут вече са в очакване и на първата си рожба. Двамата обаче не искат да обявяват все още щастливата новина. И все пак тя се издаде в началото на април, публикувайки кадър на двамата да се целуват на залез слънце с надпис: “1+1=Любов”. Това веднага предизвика предположението, че очаква рожба.

По-късно тя пуска и специално съобщение по този повод: “За всяко нещо има правилен човек, правилно място и правилно време – аз имам всичко това, но още не е правилното време да обявявам каквото и да било… И то ще настъпи, дай Боже!”, сподели брюнетката малко след това.

Бременността обаче вече й личи. Стоичкова се появи на бенефиса на баща си с черна дълга пола и широка бяла блуза в бохо стил, изпод които се подаваше наедрялото й коремче. Очевидно, на сватбата си Мика ще бъде в съвсем напреднала бременност. Според запознати ще има още две сватби – една в Истанбул и една в Америка, докато тази ще е повече за близките и приятелите на Стоичков, пише в. “България днес”.