Михаела Филева празнува 30-ия си рожден ден с нов албум

Михаела обяви новината няколко дни, след като предизвика вълнение в социалните мрежи с тъжната история за детството си.

След малко повече от две седмици, на 15 май, Михаела Филева ще отпразнува 30-ия си рожден ден, но с по-различно парти – концерт за новия й албум “Ин и Ян”.

Това обяви самата тя с публикация в социалните мрежи вчера.

Само преди няколко дни тя предизвика силно вълнение в медиите с най-емоционалното си интервю до сега, на което отвори вратата към личния си живот с една тъжна изповед за детството си.

Певицата разказва за сложните отношения с баща си – майка й я е отгледала сама, единствено с помощта на бабата и дядото на Михаела. В резултат Филева почти не познава баща си, а единствените й спомени с него са оцветени в негативни емоции.

Певицата обяви новината няколко дни, след като предизвика вълнение в социалните мрежи с тъжната история за детството си

“Единствената бащина фигура в живота ми е била тази на моя дядо. Той беше бащата, баба ми – майката, а мама беше по-голямата сестра, която често я нямаше, защото работеше адски много, за да можеше да осигурява нещата, от които семейството се нуждае”, споделя Михаела в интервю по Нова телевизия. “Имам най-правилните хора около себе си, те са там, за мен, безкрайно ги обичам и им се възхищавам, това те прави силен и свободен.”

На 14 години Михаела за първи път разбира истината за баща си – подлагал е Албева, майката на певицата, на домашно насилие. “Благодарение на смелостта на майка ми, имам всичко. Тя е силната жена, която сама се справя. Жената, която избира кой да бъде до нея. В онова време, когато е било табу да напуснеш мъжа си, да вземеш детето си и да търсиш пътя си абсолютно сама, тя го е направила. Баба ми и дядо ми са й пазили гърба в онзи момент”, споделя още Филева.

Все пак певицата се свързва с баща си, и то два пъти – веднъж, за да му честити рождения ден, когато тя е била на 14, и втори път, за да му даде да се разпише върху международния й паспорт. “Не усетих това, което очаквах – някаква неимоверна обич, която да мине през мен. Всичките тези клишета, че кръвта вода не става, не са съвсем верни. Пропуснатото си е пропуснато и не винаги може да се навакса”, разкрива певицата.