Мис Плеймейт: Моят мъж не трябва да е красив!

24-годишната красавица от село Черногорово Елена Кучкова за една нощ се превърна в най-обсъжданата жена у нас.

Елена успя да се окичи с титлата Мис Плеймейт в ежегодния конкурс на списание Playboy, след като се пребори с конкуренцията на още девет финалистки.

За напрежението между кандидатките, за амбициите си и за мъжете, Елена даде интервю за читателите на MissBloom!

Очакваше ли да спечелиш?

Честно казано, не. Силно се надявах, но конкуренцията е много голяма.

Как реши да участваш в конкурса?

Много исках да участвам. Дори още миналата година някои хора ме забелязаха и ме поощряваха да се явя на конкурса, но тогава не се чувствах достатъчно уверена. Тази година вече бях готова, някаква интуиция ми подсказваше, че това е моята година и че ще успея да съм сред финалистките.

Какви бяха отношенията между финалистките и усещаше ли се съперничество, или успяхте да се сприятелите?

Между толкова красиви жени конкуренцията беше голяма. Не се сближихме чак толкова много – усещаше се напрежение. Всяка една заслужаваше да спечели, но в крайна сметка първото място е само едно! Решението е много комплексно и зависи от всички членове на журито.

Коя от другите участнички беше най-сериозната ти конкуренция?

Те бяха няколко. И всички сме в тройката!

А коя е любимата ти Мис Плеймейт от предишните години?

Николета Лозанова! И съм много щастлива, че тя ми връчи наградата, макар че всичко стана много набързо и веднага след това трябваше да обърна внимание на медиите. Тя само успя да ме поздрави и да ми зададе един-два въпроса от сцената. Много е сладка.

Какви са амбициите ти от тук нататък?

Определено искам лека-полека да започна да се откъсвам от танците, така че защо не кариера в телевизията. Актьорството по-скоро не е за мен. Не умея да съм актриса, аз съм си това, което съм, не мога да се преструвам!

Имаш ли си гадже?

За момента нямам. Чакам да се появи подходящият. Трябва да е сериозен мъж, симпатяга, с чувство за хумор. Не обичам красиви мъже. Красавците не са за една жена, а аз искам мъжът ми да си е само мой. За мен всичко или нищо!

СНИМКИ: Финала на конкурса “Мис Плеймейт”