Миро разкри тайната си приятелка

Поп певецът Миро направи изненадващо разкритие обявявайки, че има приятелка от 10 години.

Изпълнителят, с чиято сексуалност от дълги години се спекулира, призна, че неговата половинка се казва Ели. Мистериозната жена в момента живее в Лондон, където развива успешен бизнес. Оказва се обаче, че тя не е голямата му любов, защото той все още не я бил открил. 

Или моите очаквания за голяма любов се разминават с реалността или не знам… какво значи голяма любов? Аз съм много практичен в емоционалната част. Ако намериш партньор, с когото да гледаш в една посока, да имате общи цели и в същия момент да я има онази тръпка в душичката – това ще е. На мен още не ми се е случило“, обяснява Миро в “Папараци”.

Има хора, които много трудно си намират партньор, аз съм от тях. А може би не искам, вече съм стар за това… Но ако питаш дали съм сам – от 10 години съм с една много симпатична дама. Тя живее в чужбина. Виждаме се 3-4 пъти през годината, ние сме си почивката”, допълва още изпълнителят.

Той разкри, че вече е готов за дете. “Говорим си непрекъснато с моето момиче за това да стана автор на нейните деца. Тя твърди, че ще са много хубави. И винаги и казвам, че това не може да се случи за мен, освен ако не влезем в брак и не се разберем къде ще живеем. Защото тя е в Лондон – а аз съм тук”, разкрива мечтата си Миро.