Миранда Кер изкушава с нови снимки

Горещият модел Миранда Кер показа… сърцето си по време на почивка.

Красавицата пусна в социалната мрежа Instagram снимка по бански, на която е направила с ръцете си фигура на сърце.Да обичаш и да бъдеш обичан е един от най-великите дарове на света“, пише Миранда под фотоса.

Феновете веднага коментираха, че Кер изглежда ослепително по бански и демонстрира перфектна фигура. Ангелът на Victoria’s Secret споделя и друга снимка, на която е с горнище на бански и дълга черна пола, която предизвиква не по-малко възхищение.

Истинско умиление обаче у феновете предизвиква снимка на моделката с двегодишният й син Флин.Няма нищо по-голямо от майчината любов“, споделя гордата майка, която роди от мечтата на куп жени – актьорът Орландо Блум.

Последните слухове около двойката са, че красавицата ще тръгне по стъпките на мъжа си. Според Page Six, тя дори вече е говорила с агент, който да задейства нещата. “Много хора ще искат да се срещнат с нея само, защото тя е съпруга на Орландо Блум, така че той ще отвори врати за нея. А и тя е толкова известна, че няма да има нужда от представител”, коментира публицистът Майкъл Ливайн пред MailOnline.