Мила Кунис: “Аштън е толкова отдаден баща!”

Мила Кунис за пореден път ни убеждава, че изобщо не е лошо да имаш съпруг като Аштън Кътчър!

И не, не говорим само за външния вид на холивудския актьор. 
Щастливата актриса, която само от малко повече от седмица е госпожа Кътчър, проговаря пред британския вестник Telegraph относно това какъв баща е Аштън за тяхната дъщеричка Уайът Изабел. Иначе казано – дава ни поредната причина да ѝ завиждаме. 
“Съпругът ми е невероятно отдаден баща,” споделя 31-годишната звезда. “Когато детето се роди аз го кърмех и той ми каза: “Това е твоята връзка с нея, така че аз искам да сменям всеки памперс.”
Преди време актьорът дори се оплака публично в своя Facebook профил, че в мъжките тоалетни няма места за повиване на бебета. “Когато сме на публично място и става въпрос за напишкан памперс, можеш да го смениш без проблем, но в противен случай не би искал да пречиш на хората да ядат,” продължава Кунис. “Затова той просто отива до женската тоалетна.”
 
Малката Уайът е първо дете за актьорската двойка, която е заедно от 2012. Двамата всъщност се познават от самото начало на кариерите си, докато играят заедно в сериала “Шеметни години”. Въпреки това се събират едва след като Кътчър се разделя с Деми Мур. 
Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява без бебето
Снимки: Ники Хилтън вдигна приказна сватба в дворец