Мика Стоичкова: С моето момче живеем заедно

Мика Стоичкова отново изригна срещу жълтите медии, които вече започнаха да спекулират с името на новото й гадже.

“Личният ми живот вече има етикет – “Достъп Забранен”, категорична е футболната щерка. Тя дори написа дълъг пост в своя сайт, който пусна наскоро. В него освен това тя заяви, че не иска никой да се бърка във връзката й, но пък даде и повод за още новини. Красавицата призна, че отскоро живее с новия мъж до себе си.

Ето и какво написа Мика:
Когато съм поела риска да бъда в общественото пространство, съм преценила добре негативите и позитивите от този социален статус. Това да си публична личност, съвсем не значи, че околните, близките ти, също трябва да стават обект на обществено внимание. Горчивият ми опит с подобна всеизвестност около личния ми живот разби и срина до основи предишната ми връзка, с тази няма да го позволя!


Така че, уважаеми журналисти, които си мислите, че давате достоверна информация всеки път на читателите си, не забравяйте, че статутът ви е на жълта медия, а не на разследваща. Аз лично ще разкрия самоличността на мъжа до мен, когато му дойде времето. 

Ако бяхте предположили, че с моето момче скоро заживяваме заедно, ето тогава вече щях да ви похваля, че информацията, която давате – отговаря на истината!”