Мика Стоичкова изригна срещу Минчев

Мика Стоичкова най-накрая изригна срещу Евгени Минчев, който неведнъж я споменава във “ВИП Брадър”.

Както знаем Лордът на няколко пъти сваляше бившият на Мика – Иво Аръков. А след като не му бе отговорено на любовния напор, Минчев побесня и обяви, че Иво и Мика никога не са били гаджета, а просто приятели. Той не спря дотук. Заяви, че Аръков е бил със Стоичкова само заради нейната мнима слава.

Това обаче не остана подминато от красавицата и тя избухна във Facebook.

Поставих личен рекорд по въздържание! Въздържах се да не “смажа” словесно жалката същност и бедна душевност на самопровъзгласилия/ата се за “лорд” – г-жица Минчева! След като мълчах няколко дни, дойде моментът и аз да споделя мнението си за неговото цветущо изказване по мой адрес. Трудно ми е да подбера думите си, защото той/тя е жалък/а и буди у мен съжаление, същевременно перчемът му не го прави до толкова симпатичен, че да му простя помиярщината! Някой би го пратил “да върви по дяволите”, аз обаче ще го пратя в цирка, където най-добре ще се котира с тази клоунска визия, а също така и природа! Съдбата очевидно му се е присмяла!

Това не е първия път, в който Мика изразява своя гняв срещу някого във Facebook. Преди футболната щерка бе изригнала срещу Николета Лозанова, след като стана жертва на папараците й. Двете обаче набързо заровиха томахавката.