Михаела Филева става жури в “България търси талант”

Младата изпълнителка Михаела Филева е първият член на журито в 5-тия сезон на предаването “България търси талант”, което ще се излъчва по bTV. 

Тази година то ще бъде продуцирано от “Монте Мюзик” – лейбълът на Владимир Ампов-Графа, който стои зад най-ярките нови музикални звезди в страната, сред които самата Михаела, VenZy, Били Хлапето, Дивна и Прея. 
Филева, която започна кариерата си от музикален формат, този път ще застане от другата страна и ще оценява младите таланти. Освен нея, в журито ще вземат участие още трима души, които ще имат тежката задача да подберат най-интересните и харизматични млади българи, които имат какво да покажат на милионната аудитория пред малкия екран. Шоуто ще стартира в ефира през 2016 г., а имената на останалите оценяващи ще станят ясни съвсем скоро. 
“Поканата да участвам в предаването беше неочаквана за мен, но колебанието дали да приема или не, не продължи дълго. “България търси талант” е извор на положителни емоции, а талантите, които имаме възможността да видим в шоуто са невероятни. Очаквам с нетърпение кастингите и вярвам, че като жури ще помогна талантливите хора на България да намерят своята реализация. Запишете се за кастинг, защото шансовете в живота на един човек не са много, а “България търси талант” може да е вашият шанс!” сподели изпълнителката на “Инкогнито”.